Γεώργιος ΚοντόςCertified Professional Negotiator®

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΟΝΤΟΣ
Τομέας Εξειδίκευσης
 • Διαπραγμάτευση με Funds
 • Certificate in Finance and Accounting
 • Certificate in Business Strategy and Operations
 • International Diploma in Business Management
 • Mini MBA
Λίγα λόγια

Είμαι ο Γεώργιος Κοντός και μπορώ να αναλάβω κάθε είδους Διαπραγμάτευση. Ωστόσο η εξειδίκευση μου αφορά κυρίως την διαπραγμάτευση με funds, την διαπραγμάτευση με εισπρακτικές και την ρύθμιση δανείων.

Σήμερα η ανάγκη για την ρύθμιση οφειλών μετά από την μακροχρόνια κρίση κρίνεται αναγκαία για την επιβίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Παράλληλα υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός.

Διαθέτω περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Μπορώ να σας προτείνω λύσεις βιώσιμες και αποτελεσματικές. Ενδεικτικά μπορούμε μέσω διμερών διαπραγματεύσεων να επιδιώξουμε την ρύθμιση των οφειλών σας, την αναστολή πλειστηριασμού, επιστολή πρόθεσης άρσης προσημείωσης για πώληση του εξασφαλισμένου ακινήτου σας και την απευθείας ολοσχερή έγκαιρη προεξόφληση των οφειλών σας.

Μην διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας! Ρωτήστε πρώτα τον αντισυμβαλλόμενο σας.

Πολλοί με ρωτούν τι θα γίνει αν ακολουθήσουμε την Α στρατηγική ή το Β Σενάριο. Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι αστρολόγος! Αν δεν μπω στην συζήτηση δεν γνωρίζω τα όρια και τις αγκιστρώσεις της άλλης πλευράς. Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχουν αμφιβολίες κάνουμε διερεύνηση. Έτσι έχουμε μια εικόνα, για το πως μπορεί να κινηθεί το πράγμα, θα το έλεγα χαρτογράφηση. Η διερεύνηση ούτως η άλλως είναι μέρος των διαπραγματεύσεων. Χρειάζονται υπομονή και επιμονή. Πολλοί νομίζουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι κάτι απλό, κάνουν λάθος! Η εμπειρία ή η ευφυΐα από μόνες τους δεν είναι αρκετές και ικανές για να κάνουν κάποιον αποτελεσματικό διαπραγματευτή. Οι διαπραγματεύσεις που αφορούν οικονομικές διαφορές χρίζουν ιδιαίτερου χειρισμού. Συγκεκριμένα η διαπραγμάτευση με funds για ρύθμιση δανείων χρίζουν στρατηγικής. Η στρατηγική σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα του διαπραγματευτή καθορίζει το αποτέλεσμα. Ο διαπραγματευτής βλέπει κι εξετάζει κάθε πιθανό σενάριο και ενδεχόμενο που θα αποβεί σε όφελος του ενδιαφερόμενου πελάτη που τον επέλεξε. Η διαπραγμάτευση έχει και κόστος (όχι μόνο όφελος) για κάθε πλευρά. Διαπραγματευόμαστε για να έχουμε κάποιο όφελος, κέρδος.

contact details

Αγίου Κωνσταντίνου 2

Social Profiles

feedback form

Εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

  how can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Consulting WP really helped us achieve our financial goals. The slick presentation along with fantastic readability ensures that our financial standing is stable.

  Amanda Seyfried
  Sales & Marketing, Alien Ltd.

  Looking for a First-Class Business Plan Consultant?